Farvel Hjulmand: Odds på Danmarks næste landstræner

Kasper Hjulmand, Danmarks mest succesfulde landstræner i nyere tid, har forladt sit job. Dermed skal Danmark have ny landstræner, og vi ser her nærmere på de bedste odds på næste landstræner. Unibet har odds på den næste landstræner, og bookmakeren har gjort Morten Wieghorst, der tidligere var assistenttræner, til favorit. Listen over kandidater på bookmakerens landstræner odds er dog lang og overraskelser sker ofte i denne type odds.

Spil på Danmarks næste landstræner

Danmarks næste landstræner odds

Du kan finde landstræner odds hos Unibet. Det er dog værd at bemærke, at spillet går på, hvem der bliver den næste permanente træner. Altså hvem der bliver fastansat til at tage over i løbet af efteråret.

De bedste landstræner odds fra Unibet:

Landstræner odds Unibet
Morten Wieghorst 2,50
Thomas Frank 7,00
Brian Priske 12,00
Jess Thorup 12,00
Bo Svensson 12,00
Bo Henriksen 19,00
Jesper Sørensen 19,00
Jon Dahl Tomasson 19,00
Niels Frederiksen 21,00
David Nielsen 21,00
Ståle Solbakken 21,00
Jacob Neestrup 21,00
Michael Laudrup 41,00
Frank de Boer 41,00
Thomas Thomasberg 51,00
Alexander Zorniger 51,00
Uwe Rösler 51,00
Kent Nielsen 51,00
Gareth Southgate 101
Åge Hareide 101

Som det kan ses på de nyeste landstræner odds er der mange stærke kandidater om buddet. Danmark har aldrig haft stærkere trænere, og det er unikt, at man i dag ser danske trænere i store ligaer og klubber rundt omkring i Europa. Den store favorit er dog en såkaldt “ven af huset” i form af Morten Wieghorst. I modsætning til de andre på listen er han allerede ansat i DBU, og han får muligheden for at bevise sit værd som midlertidig træner i løbet af efteråret.

Peter Møller, der har ansvaret for at finde den næste landstræner, har også allerede indrømmet, at Wieghorst er en af kandidaterne til jobbet.

Der er altså også flotte odds at hente, hvis man skal ud og oddse på Danmarks næste landstræner, og man kan potentielt få sine penge mange gange igen, hvis man gætter den rigtige kandidat.

Sådan oddser du på Danmarks næste landstræner

Det er let at oddse på Danmarks næste landstræner hos en bookmaker med dansk licens. Det er et marked, hvor man kan ramme høje odds, hvis man kan kombinere sin fodboldviden med lidt held i sprøjten.

For at spille penge på, hvem der bliver Danmarks næste landstræner, skal du blot følge trinene forneden:

  • Gå til Unibet.dk
  • Opret konto, hvis du ikke allerede har en, og modtag 1.000 kroner i bonus
  • Gå til Fodbold > Vindere > Specials > Næste permanente manager
  • Odds på din foretrukne kandidat

Du bestemmer selv, hvor meget du vil oddse på dit landstræner odds. Du kan spille for både store og små beløb hos Bet365. Det vigtigste er, at du husker at spille ansvarligt og aldrig for mere end, du har råd til at tabe i tilfældet af, at uheldet er ude.

Hvem skal du oddse på?

Der er rigtig mange gode bud, når man skal placere sine odds på Danmarks næste landstræner. Der er dog en kandidat, der skiller sig ud i vores øjne. Vi anbefaler, at du spiller på Morten Wieghorst som Danmarks næste landstræner til odds 2,50.

Den tidligere assistenttræner og nuværende midlertidige landstræner har nemlig flere ting kørende for sig. For det første vil det passe ind med tidsånden at ansætte ham, da han er skolet af DBU gennem længere tid ved både at have været U21-landstræner og assistenttræner. Dermed vil en ansættelse af ham kopiere nogle af de mest succesfulde internationale landstrænere for tiden i form af Argentinas Lionel Scaloni (verdensmester + Copa America-vinder), Luis de la Fuenta fra Spanien (europamester) og Gareth Southgate (VM-bronze og to EM-finaler) fra England. Alle de tre trænere fik deres træneropdragelse i de nationale forbund, og det samme kan man sige om Wieghorst. Derudover skal vi huske på, at Danmarks største succeshistorie på trænerposten, Richard Møller Nielsen, ligeledes blev forfremmet fra et job som assistenttræner til landstræner.

Derudover er Wieghorst allerede ansat som midlertidig landstræner. Han får altså potentielt hele efteråret til at bevise sit værd i Nations League-kampene imod Schweiz, Spanien og Serbien. Hvis han præsterer godt her, kan han overbevise Peter Møller og resten af forbundet om, at han skal have en permanent kontrakt.

Sidst men ikke mindst taler det til Wieghorsts fordel, at danske trænere lige nu går som varmt brød i udlandet. Alle hans største konkurrenter blandt danskerne har allerede gode jobs i udenlandske klubber, og mange af dem er først tiltrådt for nyligt. Han skal altså næppe regne med den store konkurrence fra folk som Frank, Svensson, Priske, Tomasson eller Henriksen.

Hvis du gerne vil placere et odds på Danmarks næste landstræner, der er i den højere ende, anbefaler vi Kent Nielsen til odds 50,00. Den dygtige Silkeborg-træner har alderen, der gør ham perfekt til et landstrænerjob. Derudover har han over en årrække vist sig som en af Superligaens dygtigste trænere, hvor han praktiserer en offensiv og attraktiv spillestil, der matcher DBU’s ambitioner.

Derudover skader det naturligvis heller ikke, at han var en del af Danmarks trup, da vi vandt EM i 1992. Han ved altså, hvad det kræver at gå hele vejen.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2506 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.